Mest solgte

 • Julekugle
  Julekugle

  Pynt dit juletræ med disse flotte julekugler eller giv dem til en du...

  95,00 kr
 • Frost Fondant Kageprint
  Frost Fondant Kageprint 2

  Her er det mest populær tema blandt piger. Vi printer dit billede med...

  75,00 kr
 • iPhone 5 Flip Cover
  iPhone 5 Flip Cover

  Her kan du lave din egen cover med eget billede, logo og tekst. Upload...

  195,00 kr
 • iPhone 6 Flip Cover
  iPhone 6 Flip Cover

  Design din iPhone 6 Flip cover med dit foto, logo og evt. tekst. Robust...

  195,00 kr
 • Hjerte Nøglering
  Hjerte Nøglering

  Nøglering med billede og navn. Du skal blot uploade billede og skriv...

  70,00 kr
 • Magiske Krus
  Magiske Krus

  En god gaveide. Billede vises snart koppen blive varmt og blive sort...

  110,00 kr
 • Hundetegn Hjerte
  Hundetegn Rund

  Design dit egen personlige hundetegn ved at uploade dit billede og skriv...

  55,00 kr
 • Hundetegn Hjerte
  Hundetegn Hjerte

  Design dit egen personlige hundetegn ved at uploade dit billede og skriv...

  55,00 kr
 • Toilet Taske
  Toilet Taske

  Taske kan bruges som toilet taske eller penalhus. Upload dit billede og...

  125,00 kr
 • Julehjerte
  Julehjerte

  Pynt dit juletræ med disse flotte julehjerte eller giv dem til en du...

  75,00 kr

Information

Producenter

Leverandører

Handelsbetingelser for handel hos TrendyCover.dk


Bestilling
Når du handler hos TrendyCover.dk skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.

TrendyCover.dk giver 2 års reklamationsret I henhold til køberloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles TrendyCover.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres efter aftale for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder TrendyCover.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon

Betaling
Når du bestiller varer hos TrendyCover.dk kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:

Mobilepay
Hvis du vælger betaling via mobilepay afsendes dine vare når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Mobilepay oplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Betalingskort
Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS (Nets)
Hos TrendyCover.dk kan du betale med følgende kort: Dankort og Visa/Dankort samt Paypal

Levering
Ordre hos TrendyCover.dk leveres med Post Danmark til den ønskede leveringsadresse. Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge mellem de, for din ordre, tilgængelige leveringsformer.
Normalt ekspederes din ordre løbet af en til to hverdage efter vi har modtaget betalingen. Hertil skal lægges Post Danmarks forsendelses tider der er som følger:

Fortrydelsesret
Bestillinger hos TrendyCover.dk er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen undtagen de som er personlige covers hvor du selv designe.

Når du returnere de købte varer skal det ske i væsentligt samme stand og antal. Der er ingen returret på specielt designet covere samt andre varer som kunden selv har designet

Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen hvis du på følgeseddelen angiver fakturanummer, eller du ligger en kopi af fakturaen i pakken.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide hvor skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb inklusiv fragt, men minus eventuelle gebyrer. Forsendelses omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.

Tilbagebetaling af købssummen sker som bankoverførelse, og du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings - og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne fra dig.

Du skal returnere varerne i den originale emballage, og det er dit ansvar at sørge for at  varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.

Fortrolighed
TrendyCover.dk vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.


Billede upload

Du skal sikre dig du har den fulde ophavsret til de billeder du oploader og at TrendyCover.dk ikke kan holdes ansvarlig for at du bryder ophavsretten da vi formoder at du kun bruger billeder der tilhører dig.

Med Venlig hilsen
TrendyCover.dk